Copenhagen Basketball skaber sammenhængskraft. Vi binder, ungdom, familie, sport og i særdeleshed erhvervsliv, sammen i en ambitiøs og inspirerende kulisse.

Basketball er den næst mest populære sport globalt set, og der blæser også en massiv og smuk basket-vind indover Danmark. Sporten er mere popolær end nogensinde. Der er rekordhøje medlemstal i klubberne, og antal af seere til kampe, både i hallerne og hjemme bag skærmen er i vækst. Det vil kun blive mere i fremtiden.

Copenhagen Basketball Business Network leverer synlighed for din virksomhed –  Vi har op til 1.000 tilskuere pr. kampe,  professionel livestreaming af alle kampe, samt mere end 3.000 brugere på facebook og instagram, og med +50 virksomheder i erhvervsnetværket dækker vi en stor vifte af brancher – Advokater, håndværkere, fysioterapi, konsulenter, fotografer og mange flere. I netværket er vi selektive med vores optagelse af nye medlemmer, og vi bestræber os på maksimalt, at have to virksomheder fra samme branche repræsenteret.

Tryk Her: Copenhagen Basketball Prospekt 2020 2021

 

 

LinkedIn profil: Tryk her

SPORT

Hvor du, dine medarbejdere og forretningsforbindelser, kan tage del i de sportslige oplevelser og sponsorarrangementer. Basketball er en fantastisk underholdende sport, og en oplagt mulighed for at give kunder og medarbejdere en god oplevelse, væk fra de vanlige mødelokaler. Vi laver også en årlig basket-tur til udlandet, og alle vores partnere inviteres til at deltage.

MARKEDSFØRING

For dig, der vil udnytte de mange muligheder for positiv markedsføring via sporten. Her har du mulighederne mange både som BTC eller BTB leverandør. Alle kampe streames live på Fanseat.com og med op til 1000 tilskuere på lægterne giver det stor synlighed. Vi tilbyder flere typer af sponsorpakker – på tøj, rullebander, på banen. Der er uanet af muligheder for eksponering.

ERHVERVSNETVÆRKET

For dig, der har fokus på at dyrke netværk, skabe god forretning samt få en masse ny viden og udvikling. Vores netværk er konkurrencedygtigt både på kvalitet og pris. (husk en sponsorat er fradragsberettiget). Vi tilbyder foredrag om konkrete foretningsmæssige værktøjer, samt mere inspirerende og øjen-åbende oplæg. Vores talere er altid kompetente og vi undgår åndsvage jule-lege og holder en stram dagsorden. Både du og vi skal får det bedste ud af den tid vi bruger sammen.

Partner 1

“Jeg har efter et års deltagelse i netværket sparet 300.000 kr i bedre leverandøraftaler.”

Partner 2

“Min forretning har fået 500 flere følgere på vores facebookside, efter et fælles opslag med Copenhagen Basketball.”

Partner 3

“For mig har netværket været særdeles udbytterigt. Møderne er inspirerende og vel tilrettelagte, der er en god blanding af elementer, herunder også god tid til networking.”

Partner 4

“Som ny i netværket har jeg følt mig særdeles velkommen, allerede fra første gang jeg deltog. Jeg oplevede en stor åbenhed blandt de andre netværksdeltagere.”

Business Network & Hospitality

Henrik Dissing
network@copenhagenbasket.dk

Ring op: 41782030

Sales & Business

John Harry
sponsorteam@copenhagenbasket.dk

Ring op: 51784200