Velkommen til CB Fordele

Copenhagen Basketball har igennem sit erhvervsnetværk, samlet alle dine FORDELE her på siden. De fleste er for alle, men nogle får er kun salg til virksomheder (B2B).

Dette giver dig en unik mulighed for at spare penge og SAMTIDIG støtte Copenhagen Basketball økonomisk.

Det fungerer således: Du finder en butik eller en vare der interesserer dig her på siden. Når du så kontakter butikken, enten fysisk eller online (bemærk, at der kan være tale om lokalafdelinger), så oplyser du sælger om, at du handler igennem Copenhagen Basketball.

På den måde bliver dit salg registreret under vores navn, og du opnår fordelspris og Copenhagen Basketball får en procentdel af købesummen.. Fedt ikk?

Har du specifikke spørgsmål til produkterne, så bedes du kontakte butikken. Men har du spørgsmål til vores aftaler, eller kunne du som sælger/butik tænke dig, at komme med i ordningen, så skriv endelig.

Skousen – Den Bedste Handel

Aftalen gælder kun afdelingerne i Valby, Østerbro og Søborg… Gode priser til både privat og erhverv.

Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer

Vi leverer hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser.

Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Vi har solgt hårde hvidevarer i 60 år, og vi har derfor en høj faglig viden og indsigt. Denne viden og indsigt benytter vi, når vi rådgiver vores kunder og matcher kunden med det helt rigtige produkt.

Hils fra Copenhagen Basketball og fordele… Kun ved personligt fremmøde i de nævnte afdelinger.

Profil Rejser – B2B.

Vi tror på, at en rejse bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt målrette til dig og din virksomhed.

Om det drejer sig om en hurtig foretningsrejse, eller en større virksomhedsrejse, så finder vi en god løsning til en god pris. Vi har, med vores mangeårig erfaring, fået rigtigt gode kontakter indenfor både fly- og hotelbranchen, og kan derigennem skaffe det bedste til prisen. 

Når du booker din forretningsrejse hos Profil Rejser kan du tage af sted med ro i sindet, da vi håndterer din rejse fra start til slut. Vi står klar under hele din rejse til at hjælpe dig derude, hvis der skulle opstå uheld, men også hvis du blot ønsker et par gode rejsetips.

Det er vores mål, at du og din virksomhed skal have den bedste rejseoplevelse, som du overhovedet kan få.

Hils fra Copenhagen Basketball og gode fordele….. Din rejse – vores ansvar. Vores hjemmeside: Klik her

Designa-Line – til private og B2B

Vi kan skaffe dig dit drømmekøkken til en rigtig god pris. Vi forhandler køkkener i alle kvaliteter, ligefra det hurtige studenterkøkken til vores high-end køkkener. Mærket er Häcker – en af verdens største køkkenproducent.

Häcker producerer moderne køkkener, der opfylder de højeste krav mht. kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og design. Navnet Häcker er kendt i branchen, som værende en garanti for pålidelighed, engagement og succes. Formfuldendt, smukke linjer og tidsløse køkkener kendetegner Häckers design.

Häcker har positioneret deres udvalg i to kvaliteter og prisstrukturer – Classic er programmet for det brede publikum, hvorimod Systemat er rettet mod det mere “kræsne” publikum, hvor kvalitet er skrevet i neon.

Kontakt Benny Koefoded og opnå en super god besparelse. Du skalbare hilse fra Copenhagen Basketball.

Telefon: +45 22882922 og LinkedIn: Benny Koefoed

Costrunner – Det betaler sig

STIL SKARPT PÅ OMKOSTNINGERNE – OG FÅ EN BEDRE BUNDLINJE

Skal din virksomhed spare penge? Uden, at det kommer til at koste noget?

COSTRUNNER er et konsulenthus, der skaber driftsbesparelser for virksomheder, der ønsker en bedre bundlinje. Vi er specialister i at øge vores kunders lønsomhed gennem værdiskabende og effektiv økonomistyring på ”No cure – No pay” basis.

Senest har vi hjulpet Nørrebro Fysioterapi til en årlig besparelse på 200.000 kr…. Skal vi også hjælpe dig?

Husk at oplyse os om, at du kontakter os igennem Copenhagen Basketball. Vores hjemmeside: Klik her

Nørrebro Fysioterapi

Medlemmer af vores træningscenter har gratis adgang til alle Copenhagen Basketballs hjemmekampe.

Nørrebro Fysioterapi er ansvarlige for holdets sundhed, fysiske form og genoptræning. De hjælper holdet med at få lavet træningsprogrammer, både udenfor sæsonen og imens sæsonen kører. Derudover er Nørrebro Fysioterapi altid med på bænken, så de kan hjælpe, hvis uheldet er ude.

Hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter er det fysioterapeuter, eller fysioterapeutstuderende, der lægger programmer og sørger for, at du får lavet dine øvelser korrekt. Dette er en kæmpe hjælp, når man gerne vil have det bedste ud af sin træning.

Man kan dyrke almindelig fitness, gå på hold, dyrke Reformer og HotYoga.

Kig ned forbi deres klinik i Thorsgade og få en rundvisning.

 

Kvalitetsvin fra Premier Cru

Udvalgte kvalitetsvine i alle prislag. Vi kan skaffe dig lige den vin DU har behov for. Om det er til hygge på terrassen, konfirmation eller et brag af en aftenfest, så skal vi nok hjælpe dig.

Vin er vores passion og det håber vi, at du kan mærke når du handler med os. Hvad vi ikke har brugt af måneder på at kører Italien og Frankrig rundt, for at finde de allermest spændende og velsmagende vine.

Vi er også en del af Copenhagen Basketball Business Network, og vi vil rigtigt gerne give dig en god handel. Vi glæder os til at høre fra dig

Vores webshop: Klik her . Men giv gerne et kald, så vi kan sørge for det helt rigtigt til dig.