Copenhagen Basketball blev løsrevet fra Stevnsgade Basketball i 2018.  Holdet er trukket ud i et selvstændigt selskab. I sæsonen 2020/2021 spiller vi fortsat i Nørrebrohallen og Stevnsgade Basketball er fortsat vores vigtigste samarbejdspartner.

Copenhagen Basketball har egen bestyrelse og ledelse, og vi bestræber os på, at vi udover at levere et super sportsligt produkt, samtidig bliver en bæredygtig foretning.

I Copenhagen Basketball respekterer vi alle! Vi er et storbyhold og her er højt til loftet og der er plads til alle typer på tribunerne. Vi vil være et samlingspunkt for København og omegn. Vi anerkender vores ansvar som forbilleder og inspirationskilde for basketball-fans i alle aldre og vi vil gøre vores ypperste for at repræsentere basketball på bedste vis – både på og udenfor banen.

Heroes of Copenhagen

Hvorfor er det nu vigtigt med et godt Basketballhold i København? Det er det fordi det inspirerer og skaber drømme. Der er nok faktorer her i København der hiver i en negativ retning, og byen har i den grad brug for helte og heltinder. Det vil vi i Copenhagen Basketball bidrage til, og det gør vi igennem vores elskede sport. Derfor kæmper vi med næb og klør for, at bide os solidt fast i Basketligaen. Vi vil ikke bare snakke om “at inspirere”, “at bygge bro”, “at integrere”… Vi vil vise det igennem handling og have ungerne væk fra gaden og ind i hallen…